Skip to content

Ανακοινώσεις
Εγγραφές Σεπτεμβρίου 2014 Εκτύπωση E-mail
Οι εγγραφές για τη χειμερινή  περίοδο ξεκινάνε  στις 4 Σεπτεμβρίου .Ωρες 11-1 το πρωί και 6.30-8.30 το απόγευμα..Θυμίζουμε ότι  τα μαθήματα της χειμερινής  περιόδου ξεκινάνε  στις 24 Σεπτεμβρίου.Πληροφορίες στο τηλέφωνο μας 2810320913 .
 
Γαλλικά -Γερμανικά από 50 ευρώ το μήνα! Εκτύπωση E-mail
Από φέτος ,κατανοώντας τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης ,κατεβάζουμε τα δίδακτρα και στη δεύτερη ξένη γλώσσσα ,χωρίς βεβαίως να κάνουμε υποχωρήσεις στην ποιότητα.Α ταξη Γαλλικων και Γερμανικών ,τιμή 50 ευρώ!
 
Επιλέγουμε το καλύτερα καταρτισμένο προσωπικό ! Εκτύπωση E-mail
Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης με κορυφαίους καθηγητές στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας   Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας Βερολίνου
Κατηγήτρια Ρωσικής γλώσσας   Πτυχιούχος Ιστορίας Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Γκόρκι (Ρωσίας)

Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας ,παρέχουμε ποιότητα !
 
Junior A 35 ευρω!Ενιαιο νηπιο 60 ευρω! Εκτύπωση E-mail
Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία , χαμηλώνουμε τις τιμές μας για φέτος!Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε.Συνεχίζουμε με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα και αποδεικνύουμε ότι η ποιότητα δε χρειάζεται να είναι αντιστρόφως ανάλογη των τιμών.
Περισσότερα...
 
Πραγματοποιήθηκε η εκδρομή μας σ το Λονδίνο Εκτύπωση E-mail
Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η εκδρομή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μας στο Λονδίνο.Οι μαθητές μας χρησιμοποίησαν την Αγγλική γλώσσα , έλαβαν πάμπολλα ερεθίσματα σχετικά με αυτή και πέρασαν μία καταπληκτική εβδομάδα.
Περισσότερα...
 
To καναλι μας στο You tube Εκτύπωση E-mail
Εδω το καναλι μας στο You tube.Βιντεο απο εκδρομες μας και συντομα απο αλλες εκδηλωσεις μας!

 
Πληρωμή διδάκτρων με 10 άτοκες δόσεις Εκτύπωση E-mail
Από φέτος προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα δίδακτρα της σχολικής χρονιάς σε 10 μηνιαίες ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ,με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας VISA ή MASTERCARD. Θεωρούμε ότι στην δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας και οι πολίτες της, είναι υποχρέωση μας να διευκολύνουμε όσο μπορούμε τους γονείς στο δύσκολο έργο της διεκπεραίωσης των οικονομικών τους υποχρεώσεων. Με τον τρόπο αυτό, η μηναία πληρωμή των διδάκτρων μειώνεται, χωρίς το συνολικό συμφωνηθέν ποσό διδάκτρων να αυξάνεται.


Bankruptcy Lawyers
 
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Εκτύπωση E-mail
Αγαπητοί γονείς
Σας ενημερώνουμε ότι από φέτος η διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη χρήση των διαδραστικών μας πινάκων .Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή μας η καινοτομία θα βοηθήσει καθοριστικά στην εκμάθηση της γλώσσας από τους μαθητές μας , μια και ούτως ή αλλως η νέα γενιά είναι απολύτως εξοικειωμένη και ελκύεται ιδιαιτέρως από τις νέες τεχνολογίες .
Δείτε δείγμα της χρήσης της νέας αυτής τεχνολογίας εδω!


 
Εκδήλωση με την Κική Τζωρτζακάκη Εκτύπωση E-mail
Πραγματοποιήθηκε την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου , η εκδήλωση του Κέντρου Ξένων γλωσσών μας με την συγγραφέα , παιδαγωγό και οικογενειακή σύμβουλο Κα Κική Τζωρτζακάκη.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.Η κα Τζωρτζακάκη έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα των γονιών που παρευρέθησαν σχετικά με το θέμα "πως να βοηθήσουμε τα  παιδιά μας να διαχειριστούν σωστά το χρόνο τους" .Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών για την παρουσία τους και το βιβλιοπωλείο  Ελευθερουδάκης για τη συνεργασία  και ευγενική παραχώρηση του χώρου.Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο άλμπουμ μας στην ενότητα εκδηλώσεις-γιορτές.Υποσχόμαστε περισσότερες εκδηλώσεις για τους γονείς- πελάτες μας και τα παιδιά τους.
 
ΝΕΟ Χρήση διαδραστικού πίνακα Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί μας γονείς και μαθητές

Από εφέτος , ενσωματώνουμε στον τρόπο διδασκαλίας μας το διαδραστικό πίνακα!Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην προσπάθεια για περισσότερη συμμετοχή των μαθητών στη διαδικασία εκμάθησης της ξένης γλώσσας .Χρησιμοποιώντας το διαδραστικό πίνακα μέσα στην τάξη , μετατρέπουμε ουσιαστικά τον παραδοσιακό πίνακα σε οθόνη ενός υπολογιστή.Ετσι λοιπόν , η προσοχή του μαθητή εστιάζεται στον πίνακα με αποτέλεσμα την κατακόρυφη συγκέντρωση του σε αυτόν.Επίσης , μπορεί να χρησιμοποιήσει το ειδικό ηλεκτρονικό στυλό (στη θέση του ποντικιού) και έτσι να νιώσει τον ενθουσιασμό της χρήσης της τεχνολογίας στο έπακρο .Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία επίδειξη χρήσης ηλεκτρονικού πίνακα , στο παρακάτω βίντεο.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Top